Jak na typickou valencijskou paellu?

Milujete španělskou kuchyni? Chcete proniknout do jejích chutí a naučit se vařit nové pokrmy? Zkuste to se španělskými recepty online a začněte objevovat kuchyni jiné kultury, která je lehká, zdravá a zdraví prospěšná. Navíc každý ze 17 španělských regionů charakterizují jiné specifické pokrmy, které stojí za to ochutnat.
Výborné recepty online naleznete na internetových stránkách www.spanelskerecepty.cz vytvořených brněnskou společností Bassta. Recepty se dají vyfiltrovat dle doby přípravy, druhu pokrmu, energetických a nutričních hodnot, různých žánrů či alergenů. Každý recept je obohacen autentickým obrázkem, detailním popisem, surovinami pro přípravu a hodnocením receptu. Některé netypické či originální suroviny, jako jsou pravý blistr šafránu, kvalitní olivový olej či olivy si můžete přes internetové stránky rovnou objednat dle počtu osob.
Pokud váháte, kterým receptem začít, zkuste typickou valencijskou paellu. Paella vzdáleně připomíná české rizoto, je však podlita kvalitním vývarem a obsahuje kousky masa, mořských plodů nebo mix obou. Nesmí v ní chybět ani lahodná zelenina, olivy a značné množství kvalitního španělského olivového oleje. Pro přesný popis navštivte stránku www.spanelskerecepty.cz/spanelske-recepty/typicka-valencijska-paella/.
Se španělskými recepty objevíte nové chutě a poznáte zajímavé pokrmy ze španělské kuchyně, které si určitě zamilujete. Vydejte se španělskou gastronomii postupně poznávat a připravte si masité nebo zeleninové hlavní chody, polévky či dezerty dle vašeho přání.
Placený reklamní článek